Workshops (Svenska)

English

S.T.I.C.S. är ett internationellt kollektiv med en ambition att främst inspirera ungdomar, att hjälpa dem bli medvetna om deras potential. Som ett internationellt kollektiv har vi varit verksamma inom olika evenemang i städer som Beijing, Warsaw, London m.fl. Genom åren har S.T.I.C.S blivit erkända på en internationell nivå för vårt arbete, som att till ex vara nominerade för Best African Achievements Award (2010), vunnit Svenska mästerskap i poetry-slam (2007, 2010) samt att hamnat på top-5 listan på Skottlands mästerskap i estrad poesi (2012).

Experter i ungdomskultur

S.T.I.C.S_Ozone_hosting_edit_in_camera_raw
Vi har jobbat med ungdomar sedan 2004, vilket har gett oss en unik inblick i hur man kan nå ungdomar samt inspirera dem att utveckla deras talanger. Med S.T.I.C.S kommer du alltid ha professionella artister och konsulter som är involverade i det senaste när det kommer till offline och online sociala koder som behövs för att kunna implementera och uppnå framgång i ditt projekt.

Bortom estradpoesin

04b58a66349f439e8051fb6b380ee4fdFörutom att ha samlat massor med erfarenhet från runtom i världen, har S.T.I.C.S också avslutat akademiska utbildningar som legitimerade gymnasielärare (inom engelska, filosofi, religion) Masters utbildning inom Konst/kultur förmedling. Samt business och lingvistik. Inom kollektivet talas följande språk: Engelska, Kiswahili, Svenska, Danska, Mandarin, Turkiska, Farsi, Spanska mfl.
Estrad poesin kan därmed bli skräddarsyd för att passa ditt specifika projekt bortom poesin, från inspirationstal till debatter om specifika ämnen, eller strategiskt användning av media och kommunikation för artister.

Skicka gärna ett mail och berätta hur vi kan samarbeta

Skapande skola workshops

Övriga workshops